mä oikeesti ihastuin tohon ompeluseura-käsitteeseen :).

eilen tuli siis pidettyä savonlinnan ensimmäinen neuletapaaminen. allekirjoittanut latasi kameran akun täyteen ahkerana heti aamusta, mutta kas vain kun tuo kamera jäi autoon, ei latingista paljon iloa ollut. katja taasen oli muistanut ottaa kameran mukaan, mutta sitäpäs ei oltu ladattu joten..noh, kuvaton postaus tiedossa siis.

kauhian vaikia yrittää mitään ilman kuvia sepustaa, varsin kun eihän me tehty mitään kovin erikoista. juotiin kahvia, syötiin herkkuja ja neulottiin. saatettiin muutama sana vaihtaa jossain välissä ;). minust oli mukavaa kun kaikki oli niin samantyyppisiä, ilosia ja sosiaalisia, oli helppoa olla eikä tarvinnu ollenkaan miettiä sitä omaa olemistaan.

niin tosiaan niin, meitä oli siis paikalla kuusin kappalein. kaikkien napit löytyvät tuosta vierestä (en millään jaksa linkittää nyt, kirjotin just omaan blogiin nälkävuoden pitusen postauksen..), paitsi marjon..joka taisikin olla blogiton..? muistinhan oikein, muistinhan. tämä kuusi ihmistä oli mun mielestä tosi sopiva määrä näin ensi kerraks. sillä lailla kuitenkin että oli enemmän ku kaks ihmistä mutta ei semmosta hirveetä määrää ettei sitte ois ehtiny tutustua kehenkään.

muistaisinkohan..mä itse tein fifiä (taas kerran..jos se nyt valmistuisi..?), outi neulo alpacasta kiriä, kirsi teki 'taas kerran' isoa liinaa, malli tais olla jostain vanhemmasta lehdestä, kauniilta näytti. sari tikutti laukkua - malli omasta päästä ja mitäs lankaa sulla oli, samosta vai? ja marjo, meidän toistaiseksi ainoa ei-neulova (vielä) jäsen, teki aivan upeeta ristipistotyötä! oi, ja katja. meinas unohtua. katja teki i-cordia =D. no ei, tähän i-cordiin oli kuulemma jo olemassa kännykkäpussukka.

muuten tosiaan, hirmuiset pahoittelut jos muistin nyt väärin jonkun langan, mallin, nimen tai ihan minkä tahansa, mun olemattoman muistin kätköistä yritin jotain faktoja kaivella :).

ja tosiaan edelleen, nämä neuletapaamiset jatkuvat ja jos joku haluaa mukaan tulla, niin ilmoittakaa joko tänne kommenteihin blogi- tai sähköpostiosoitteen kera, tai minulle sähköpostiin. se löytyy tuolta ylänurkasta ja ensimmäisestä postauksesta. mukaan otetaan lämpimästi vastaan neulojat, virkkaajat, huovuttajat, kehrääjät, kirjailijat (tarkoitin siis ihmisiä jotka kirjovat, mitenkäs tuo taivutettaisi ;)), pistelijät, ne jotka haluaisivat oppia neulomaan..kaikki.

nyt on lähdettävä nauttimaan lämmöstä ja auringosta. lupaan seuraavan tapaamisen jälkeen pidemmän ja ehdottomasti kuvallisen postauksen :).

 

aurinkoisin terveisin, sini :)