Kyllä se on niin kivaa lähteä vähän reissaamaan rankan kouluviikon jälkeen. Kiitos Marjo seurasta ja kuten aiemminkin tapaamisessa niin meillä ei kyllä tylsää ollut. Kuulin tässä jo että joku oli kaihoisasti töissä miettinyt sitä kuinka toiset vain siellä kankaita pöllyttelee :) arvatkaas kuka se oli: Sinihän se :)

Mutta jotta nyt oikein kierretään veistä haavassa niin tässä osa saaliistani:
905600.jpg
905628.jpg
905631.jpg
905635.jpg
905638.jpg
Kuvat puhukoot puolestaan. Enemmän juttua siitä mitä kankaat on jutellee on blogissani. Uskokaa tai älkää ihminen on hyvä keksimään ideoita. Lauku ja huivit kuuluivat niihin jälleen. Mutta uutena tuli patalappu :D. Ja jottei vaan langat pääse loppumaan niin kävimme joen langassa saaliini on siis tässä:
905641.jpg
Ajattelin kokeilla sitä neulehuovutusta joten ostin neulan ja villaa ja tyttäreni sai ensimmäiset omat puikkonsa :) samalla löysin itselle myös sormikaspuikot :)

Lopuksi yhteenvetona kerrottakoo että Marjo totesi Joensuun reissujen olevan erikoisia ja kesällä hän oli matkalla nähnyt joulupukin. Tällä kertaa näimme tällaisen :)
905597.jpg

Kiitos vielä kerran Marjolle seurasta. Mukanamme oli yhteensä 43 kiloa kankaita, joten ahkeria olimme. Ja kiitos Jaanalle, että saimme vaivata sinua lauantai päivänä. Veeralle myös paljon terkkuja.

Katja