Heippa kaikille ja terveisiä tapaamisesta!

Tähän alkuun haluan kaikille täällä vierailijoille esittää pienen arvoituksen... Kuvan perusteella saatte arvata kuinka monta meitä tapaamisessa oli. Eli tästä vain arvaamaan...

881166.jpg


Tapaamisessa oli oikein mukavaa. Naurettiin paljon ja juttua ois riitäny vaikka pidempäänkin. Herätimme kyllä varmasti huomiota kahvilassa neuloessa ja äänekkäästi nauraen.

Suunnittelimme kovasti tulevaa joensuun reissua, aikatauluja ja sitä missä käydään missäkin järjestyksessä. Puhetta oli myös siitä mitä kaikkea sieltä voidaan hankkia: kankaita, nappeja, puikkoja ja lankoja.

Läpi tuli käytyä arjen juttuja perheestä ja työstä ja koulusta. Pohdittiin neuleiden outoa maailmaa ja sitä kuinka saamaton sitä itse joskus on. Mietimme myös blogeja ja niiden aikaansaannoksi ja vaikutusta omaan käsityö kulttuuriimme.

Eli paljon asioita ehdimme jutella siinä neuleiden lomassa ja nyt sitten arvoitukseen vastausta. Jokainen kyllä varmaan huomasi että töitä ja puikkoja pöydällä riitti. Keskustelutkin olivat isoja juttuja ja saadun huomion määrästä voi epäillä että porukkaa paikalla oli useamman henkilön verran. Tässä kuvassa teille vastausta:

881169.jpg


Aivan oikein... on tainnut leideille tulla koko omaisuus mukaan tapaamiseen :D

Kiitos Marjo seurasta, oli oikein mukavaa :)

-Katja-

 

(kiitos katja :). kesti vähän tän tekstin tänne saaminen ku meillä on jostain syystä netti tilttaillu nyt taas pari päivää. se toimii välillä ku unelma ja välillä ei sitte ollenkaan. rrrraivostuttavaa.

-sini :)-)