Aloitetaan kiitoksilla! Kiitos kaikille taas seurasta. Tapaamisessa oli mukavaa ja nopsaahan se puolitoista tuntia vierähti. Sini olit mielessämme :)

Meillähän oli uusi seuralainen mukana tapaamisessa. Tosin kovin tarkkaan en pysty häntä teille esittelemään ennen kuin hän ehtii itselleen blogin luomaan. Se pystyn kyllä kertomaan että malli tilkkuja oli tulossa eri neuleista. Tässä pari kuvaa:
952064.jpg
Ensimmäinen päättelyä vaille valmis. Toinen tässä:
952065.jpg
Kyllä alussa ollaan.

Sitten mukana oli Kirsi. Puikoilla tällä hetkellä keskeneriäset pitsisukat.
952068.jpg
952069.jpg
Toinen siis jo valmiina ja toinen valmistuu hyvää vauhtia. Kirisllä oli mukanaan siis myös ensimmäisessä kuvassa oleva lehti, johon saimme kaikki tutustua.

Sitten Outi oli taas järjestänyt meille tapaamispaikan, kiitos siis siitä Outille! Ja Outi taas kertoi meille siitä kuinka 7 silmukan työ ei vain etene...
952070.jpg
Täytyy kyllä sanoa että se on nätti, vaikka Outi sanoikin sen olevan hidasta tehdä. Sitten seuraa etsintäkuulutus! Nyt jos joku on jossain esim. nettikaupassa nähnyt tällaisia:
952071.jpg
niin on hän heti velvollinen kertomaan siitä meille! Minä tahdon myös tällaisen oman pienen lemmikin ja muutama muukin meidän porukasta.

Seuraavana on vuorossa sitten Marjo. Marjo olikin ylllättänyt itsensä ja löytänyt omista varastoistaan lisää lankaa keskeneräiseen huiviin:
952067.jpg
Ja hyvinhän se on edennyt. Kaunis on tuo malli mielestäni eikä värissäkään ole valittamista.

Ja muita ei nyt olekkaan jäljellä kuin minä itse. Minulla siis kesken kaulahuivi:
952072.jpg
Tosin täytyy sanoa että se on nyt vain päättelyjä vailla. Minähän myönnän neulovani luennoilla joten oli puhetta siitä että mallien on pakko olla riittävän yksinkertaisia jotta myös luentojen seuraaminen onnistuu. Oli minulla kyllä mukana muitakin töitä, mutta niitä en kyllä tehnyt tapaamisessa.

On me sitten taas maailmaa parannettu samalla kun työt etenivät. Uusia ideoita on tullut mukavasti. Edelleen mietimme uusien asioiden opettelua ja sitä varmaan tulee siis jossain vaiheessa. Se taitaa olla tämä postaus nyt tässä. Kiitos kaikille vielä kerran!

-Katja-