just ehtii ennen seuraavaa tapaamista ;). mä ennen joulua jo kerran nakutin pitkän jutun (siis poikkeuksellisesti, koska yleensä olen äärimmäisen lyhytsanainen;)) mutta kas. siis mä aina, ihan aina, kopioin ensin kaiken mitä oon alkamassa tallentamaan että jos kone/vuodatus/mikä tahansa tilttaa ni ei tarvii uudestaan mitään kirjotella. voitte varmaan arvata että sen kerran kun kiireessä päätän että se säästää 'aivan älyttömästi' aikaa kun en sitä erikseen kopioi ni johan se vuodatus tilttas. nyt vasta sitte ehdin koneelle yhtään pidemmäks aikaa.

ikuisuuksia kun tässä ei siltikään ole, niin nyt tulee poikkeuksellisen lyhyt ja ytimekäs sepustus.

pikkujoulut siis olivat, ja meillä oli niin kivaa että mulle tulee vieläkin hyvä mieli sitä ajatellessa. paikalla olivat (toivottavasti osuu nyt nimet ja tekeleet kohilleen..)

1108980.jpg

minä =). mulla oli työn alla salmonella-huivi jyv-vaihtoparilleni hannalle. elfiniä tuo on, ja aion tehdä itselleni samanmoisen.

1108972.jpg

kirsi, joka yllättäen teki huivia..tämäkin taisi olla mallia omanpäänmukaan, lanka oli..hmm..sofiaa?? (toi oli niin puhdas arvaus että jos osu kohilleen ni tää lähtee lottoomaan)

1108975.jpg

outi, joka tuskaili puikkojen (2,5 mm) ja sukan koon (43) yhdistelmän kanssa.

1108978.jpg

marjo, joka pisteli hirviä kun ei ollut mitään neulottavaa kesken. miten se voi muuten olla mahdollista? vitsi, ois muuten ihanaa joskus olla semmosessa tilanteessa..huoh. en tiedä auttasko jos niinku ei alottais yheksää työtä kerralla.

1109278.jpg

olikos tämä tiinatuulian..? joka oli muuten, ensi kertaa mukana. mukavaa kun tulee uusia ihmisiä!

1109280.jpg

katja, joka oli hieman vielä vaiheessa tonttulakin kanssa. tämä muuten lopulta valmistui, käykää katsomassa katjan blogista kuinka suloinen se on pienen, tähtisilmäisen tonttutytön päässä <3.

1108970.jpg

varpu. kuvasta päättelin sherlock holmesina että tuosta tulee laukku.

1109142.jpg

ja pami. salmonellaa sielläkin oli tekeillä. tais mennä kyllä purkuun jotakuinkin kaikki mitä hän sai aikaan tapaamisen aikana. se on kun tuo suu käy koko ajan ni loppuu jossain kohtaa keskittyminen =D.

pikkujouluista kun oli kyse niin syötiin hyvin (!!) ja jaettiin lahjoja.ja taas arvotaan mikä paketti kellekin kuuluu..

1109281.jpg

ihana glögisetti, tämän sai kotiinsa katja. mukeja oli neljä ja ne oli ihania neliskulmaisia.

1109284.jpg

varpulle ihana jouluinen paketti, sydänripustin ja sydänpyyhe. kuvassa myös kirsin ihana 'joulukortti', tuikkukippo tuikkuineen ja koristeltu tulitikkurasia.

1109285.jpg

marjolle sukkalankaa joka muuttuu valkoisesta värikkääksi ja kaulahuivi.

1109288.jpg

tiinatuulialla karusellia ja huomhuom, geisha-papereista väkerretty kukka koristi pakettia.

1109292.jpg

seija (niin, seijakin oli mukana mutta oli viereisen huoneen tapaamisessa samaan aikaan joten ei ollut neulomusta mukana) sai nenäliinoja, olkienkeleitä, suklaata ja mikäs tuo oli tuossa pussissa, tais olla semmoinen kaunis kattokoriste.

1109293.jpg

pami sai ihania lumihiutalenappeja, ristipisteltävää ja virkaten koristellut joulukuusen pallot.

1109295.jpg

kirsi sai tämän kynttiläsetin

1109287.jpg

ja minä sain huippupaketin =), addin puikkonallet. ovat jo käytössä olleet.

aivan ihana ilta oli, kiitos vielä tytöt!

niin, ja pikkujouluja edeltävänä iltana käytiin taito-shopissa metallikukkakurssilla. käykääpä urkkimassa blogeista mitä kukin on saanut aikaan.

tammikuun tapaamiseen on taas kaikki tervetulleita, uudetkin siis. tällä kertaa panostetaan kierrätykseen eli tehdään kahvipusseista..jotain :).